Апоел Беер Шева – Марибор (16 авг 2017) на живо – Шампионска лига

Шампионска лига
А. Беер Шева А. Беер Шева
16 авг
Марибор Марибор
21:45
Прогноза: 1 или ПП Х

Видяхме този тим на Апоел Беер Шева, който в миналия кръг се справи с Лудогорец и продължи пътя си в евро-турнирите минимум до Нова година. Триумфът срещу разградчани прати израелците минимум в групите на „Лига Европа“, но несъмнено те ще се надяват на нещо по-голямо, най-вече поради благосклонността на жребия, който им прати най-желания съперник на последното стъпало.

Марибор е в сериозен застой и вече няколко години така и не в състояние да се отърси от него. Израелският тим ще използва едно от най-големите си предимства – умението да играе на висота на собствена земя, което се оказа ключът за справянето с Лудогорец. И този път те ще извлекат много позитиви по същата линия и ще вземат скалпа на Марибор още на „Тото Търнър“.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleТенис прогнози акумулатор залог за днес – 15 авг 2017
Next articleИстанбул Башакшехир – Севиля ФК (16 авг 2017) – на живо, Шампионска лига
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!