РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Един много интересен мач, с много интересен краен изход ни очаква в двубоя между Астра Гюргево и Рома. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в четвъртък вечер (08 дек) от 20:00 часа българско време.

В група Е Рома е едноличен лидер и никакво развитие на срещите от последния кръг от груповата фаза няма да промени това обстоятелство. „Римските вълци“ успяха да си спечелят 11 точки за изминалите пет кръга, като не допуснаха нито една загуба. Зад тях остават Астра Гюргево с актив от 7 точки, Австия Виена с 5 точки, и на последно място е Пилзен с 3 точки.

Рома едва ли ще рискуват да играят с пълната си мощ в четвъртък, а със сигурност ще пазят силите си за предстоящия кръг в Серия А, където ще се изправят срещу Милан. Футболистите на Лучано Спалети нямат право на грешни стъпки, и за да запазят втората позиция в „калчото“ трябва да печелят, особено пък срещите у дома.

Астра Гюргево определено има какво да губи от този мач и очакванията са отбора да играе „ва банк“. Най-интересното е, че коефициентите за победа на Астра вече започнаха да падат в големите букмейкърски къщи, а до самото начало на срещата от 3.00 коефициент, ставките могат тотално да се обърнат.

Прогноза: 1 @ 2.90 коефициент в Efbet + 100 лв. бонус >>