Авелино - Парма
Италия, Серия Б
Начало: 29 март 2018 г., четвъртък, 21:30 ч.
Гледай на живо в efbet* с Пряко Предаване

Авелино ще се опита да провали амбициите на Парма за класиране сред първите 8 и участие в плейофите за влизане в Серия А. Домакините се представят на ниво у дома, и ще затруднят максимално Парма в четвъртък вечер.

Авелино са точно над чертата на изпадащите и за да не изпаднат ще трябва да печелят поне в домакинските мачове до края на шампионата. На свой терен отборът загуби само в 2 от изминалите 15 мача от началото на сезона, а в последните им 7 домакинства нямат загуба.

Парма също се нуждаят от точки, след като заемат последното възможно място даващо право на участие в плейофите за промоция в Серия А. Старши треньора Роберто Д’Аверса изпитва трудности при последните 9 гостувания на отбора, от които спечелиха само две, което означава, че ги очаква тежка битка на „Адриано Ломбарди“.

Последните три мача между тези два отбора завършиха с 2 победи за Парма и едно равенство, като последния от тях бе победа на Парма с 2-0 в настоящия сезон, а останалите два мача бяха от сезон 2008/09 на Серия Б. В този кръг обаче ситуацията предполага различни развитие на срещата. Няма съмнение, че Парма са в по-добра форма, но няма как да пренебрегнем домакинското предимство на Авелино, което ще е решаващо.

Прогнози и съвет за залог:
* коефициентите са валидни към 20:00 ч. на 28.03.2018 г. и подлежат на промяна