Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Австрия – Албания, прогноза

По-малко от три месеца остават до началото на Евро 2016, а Австрия и Албания започват своята подготовка за финалите във Франция с двубой помежду си. Срещата е на 26 март, събота, от 18:30 часа на стадион „Ернст Хапел“ във Виена.

Австрия бе най-приятната изненада в квалификациите за европейското първенство, след като в група със силни отбори като Русия. Швеция и Черна гора, завърши без загуба след 9 победи и 1 равенство. След края на квалификационния цикъл тимът игра контрола срещу Швейцария, която загуби с 1:2, така че ще опита да се върне на победния път в първия си мач за 2016 г. Освен с Албания, австрийците ще премерят сили още с Турция, Малта и Холандия, преди да започнат участието си на Евро 2016 на 14 юни срещу Унгария.

ГЛЕДАЙ АВСТРИЯ – АЛБАНИЯ НА ЖИВО

Албания е един от сензационните участници на европейското първенство това лято, след като за първи път в своята история се класира за голям форум. Албанците заеха второ място в квалификационната група, като зад себе си оставиха националните селекции на Дания, Сърбия и Армения. Най-силният им резултат определено бе победата над Португалия като гост на 7 септември 2014 г., което е единственото поражение на „селесао“ в групата. В последния си мач през миналата година албанците направиха равенство 2:2 с Грузия, само месец след края на квалификациите, където завършиха с класически успех при визитата на Армения.

Като една от най-големите звезди на албанския национален отбор може да определим вратаря Етрит Бериша, който играе за Лацио. Стражът на „римските орли“ обаче го чакат тежки минути на „Ернст Хапел“, тъй като домакините ще бъдат с всичко най-добро – Давид Алаба, Мартин Харник, Марк Янко и Марк Арнаутович са само част от силния отбор на Австрия.

Смятам, че Марсел Колер и неговите възпитаници ще подходят много сериозно към срещата пред собствена публика и ще дадат най-доброто от себе си, така че очаквам да постигнат лесна победа.

Прогноза Австрия – Албания: П/П К/Р 1/1 @ 2.00 коефициент