6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Айнтрахт – Вадуц, Лига Европа, 15 авг 2019

Прогноза за реванша от третия кръг на квалификациите за влизане в групите на Лига Европа. Двубоя Айнтрахт Франкфурт - Вадуц ще се излъчва по ТВ SportKlub 3, RTL Nitro HD и Sport TV 2 от 21:30 часа наше време

Тимът на Айнтрахт Франкфурт не остави никакво съмнение в безразмерното си превъзходство спрямо тима на Вадуц, който е едно много рядко срещано явление.

Той се подвизава в първенството на Швейцария и по-точно във втората дивизия на футбола в страната, но въпреки това е типичен люксембургски представител.

Получилото се 5:0 в първия мач прави така, че немците да са вече в следващата фаза на турнира. Реваншът просто трябва да се изиграе, без значение, че няма никаква интрига в него.

Точно през идния уикенд започва първенството в Буднеслигата, така че Айнтрахт със сигурност ще предприеме това решение да запази силите на най-добрите си футболисти за откриващия кръг.

Мачът срещу Вадуц ще е просто протоколен и няма да предложи нищо интересно. Вадуц не разполага с особени качества и въпреки това ще се представи на едно прилично ниво в реванша с немския си съперник.

Тази прогноза за под 5.5 гола в мача е най-добрата и определено при този коефициент от 1.45 си заслужава да се изпробва.

Прогноза: Под 5.5 @ 1.45 коефициент

FT: 1-0 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации