10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Барселона – Ювентус: превю на срещата, лайв стрийм, коефициенти, състави

[asitora_forecast league=“805″ hosts=“28291″ guests=“28566″ time=“21:45″ date=“12 сеп“ forecast=“Над 2,5 гола“]

Европейските гиганти Барселона и Ювентус ще стартират участието си в груповата фаза на Шампионска лига с интригуващ дуел. Срещата от Група Д на надпреварата ще се изиграе във вторник (12 сеп) от 21:45 часа. Мачът ще бъде достъпен за гледане пряко в ефира на телевизия  БТВ Екшън.

Ожесточеното съперничество между тези два отбора продължава! Барселона победиха „старата госпожа“ в мач от Международна купа на шампионите през лятото, но тази среща не бе от особено значение. Много по важно за Ювентус бе факта, че изхвърлиха „каталунците“ от четвъртфиналите на предходното издание на Шампионска лига с агрегат от 3-0, с което в известна степен си отмъстиха за изгубения финал през 2015, когато Барселона ги надигра с 3-1.

В група Д, заедно с Ювентус и Барселона присъстват отборите на Олимпиакос и Спортинг Лисабон, които ще им е адски трудно да се преборят с конкуренцията на първите двама.

Поглед към Барселона

Барселона е един от най-непредвидимите съперници в Шампионска лига и винаги ще бъдат фаворити. Доказателство за това е един от най-емоционалните им мачове от осминафиналите на Шампионска лига (сезон 2016/2017), когато успяха да преодолеят дефицит от 4-0 срещу Пари Сен Жармен в първия мач и да ги отстранят с агрегат 6-5 след погрома над „парижани“ с 6-1 на Камп Ноу. Юве разбира се не им позволи да сторят това в последващ етап от турнира, но мача срещу ПСЖ си остава в историята! Най-големия проблем на Барселона определено е раздялата с Неймар, а Усман Дембеле трудно ще го замести поне на този етап.

Случващото се в Ювентус

Ювентус не успяха да спечелят финала на Шампионска лига, тъй като просто уцелиха най-неподходящият съперник в най-неподходящият момент. Вдъхновеният Реал Мадрид нямаше спирачки и можеше да отстрани всеки един изправил се пред него на този финал. Въпреки загубата на терена, Ювентус си спечели много нови почитатели и пътя до Кардиф не е изгубено време. Най-неприятното в клуба бе трансфера на Бонучи в Милан, с което Юве се лишиха от един много ценен актив в защита. Дъглас Коста ще закърпи положението, но дали това е било грешка ще разберем тепърва.

Тези два отбора се очаква да печелят винаги, затова е много трудно да прогнозираме правилно този мач. „Камп Ноу“ изгледа за последно нулево равенство между тези съперници, нещо което няма да се повтори вторник вечер!

Барселона – Ювентус: Коефициентите

1.72 за победа на Барселона
3.75 за Равен
4.60 за победа на Ювентус
1.75 за Над 2,5 гола
2.10 за Под 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации