Малко голове на Бате Борисов и Слован Братислава

Бате БорисовСлован Братислава, вторник 26.08.2014г. 21:45 часа
Стадион: Арена Борисов, Борисов
Съдия: Волфганг Щарк (Германия)

В последен мач преди заветните групи на Шампионската лига, в Беларус излизат Бате Борисов и Слован Братислава. Първата среща между двата отбора в Словакия завърши при равенство 1:1. Сега отбора на Бате е фаворит, като ще гони 3-то участие в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир.

Беларусите нямаха мач през уикенда след като отложиха двубоя си за купата и изглежда че цялата страна е зад тях. Момчетата на Александър Йермакович ще направят и невъзможното да излязат краен победител от този двубой. Треньорът няма кадрови проблеми и ще разчита на всички ключови играчи за този мач, начело със звездите на отбора Витали Родионов и Сергей Кривец.

Слован загубиха гостуването си на Спартак Мижава през уикенда с 2:1 в мач от вътрешното първенство. Тук обаче Франтишек Страка даде почивка на всички основни играчи, с цел да ги запази за мача на годината за словаците. В атака отново ще се разчита на опитния Роберт Витек, подпомаган от задни позиции от Марко Милинкович.

Очакванията са ми тук, както и в първия мач за тактическо надлъгване между двамата треньори. Двубоя на Арена Борисов ще бъде нервен и с малко положения пред двете врати. Моето мнение е, че мачът може да се реши от един единствен гол, като най-логичната опция в случая е под 2.5 гола при коефициент 1.60 в Efbet.

Прогноза: Бате Борисов – Слован Братислава под 2.5 гола
Сигурност:7/10
Коефициент: 1.60 Efbet.com

В първия мач в Словакия:
Слован Братислава – Бате Борисов 1:1