Байерн Мюнхен – Арсенал

Байерн Мюнхен - АрсеналБайерн Мюнхен излиза срещу Арсенал в мач-реванш от 1/8 финалите на Шампионска лига.

До голяма степен Баварците си свършиха работата още в първия двубой, в който победиха съперника си с 3:1, резултат, който им дава сериозно предимство преди реванша. На пръв поглед всичко изглежда решено и едва ли някой очаква да станем свидетели на чудо и Арсенал да отстрани немския колос, не и на фона на показаното в първия двубой. В него Байерн Мюнхен показа на всички останали отбори, че трябва да се съобразяват с тях и даде сериозна заявка за спечелването на турнира. Не случайно повечето букмейкъри определят германците за основен фаворит за спечелването на трофея, който им се изплъзна през миналия сезон, но сега баварците изглеждат готови на всичко, за да се реваншират пред феновете си.

Едва ли дори най-верните привърженици на артилеристите вярват, че любимия им отбор има дори теоритични шансове за краен успех в сблъсъка, докато ситуацията за феновете на Байерн Мюнхен е съвсем различна, и те отново очакват любимците им да ги зарадват с нова, категорична победа.

Байерн Мюнхен и Арсенал нямат сериозни кадрови проблеми и ще могат да разчитат на цялата си огнева мощ, с която разполагат, което е предпоставка за ново футболно зрелище изпълнено с много емоции и голове.

Предвид разликата в класите, която си пролича още в първия двубой, то съвсем категорично мога да заявя, че всичко освен победа за домакините може да се приеме за сериозна изненада. Все пак на теория баварците са си осигурили участие в следващия кръг, но Байерн Мюнхен играят винаги на „макс“ и бъдете сигурни че ще преследват победата още от първата минута на двубоя. Такъв, е манталитета на всички германски отбори, а като имаме предвид, че съперника им е от Англия, то победата става повече от задължителна.

Краен изход 1 X 2
 Байерн Мюнхен – Арсенал, коефициенти Efbet 1.40 4.33 7.50

Най-игран знак и най-честите футболни прогнози за двубоя: