Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Беларус – Украйна, прогноза

В група С от кваификациите за Евро 2016 един срещу друг се изправят отборите на Беларус и Украйна. Срещата е от 21:45 часа в четвъртък – 09 октовмри 2014г.

В Група С заедно с отборите на Беларус и Украйна се състезават още Испания, Словакия, Люксембург и Македония. В момента подреждането  групата е следното: на първо място Испания и Словакия с по три точки, следвани от Люксембург и Беларус с по една точка и на последните две места са Украйна и Македония с нито една спечелена точка.

И двата отбора нямат победа и ще се опитат да потърсят първият си положителен резултат в квалификациите на Евро 2016.

На своя „Беларус Арена“ домакините не успяват да надиграят Украйна в последните три мача тук, а като цяло за изминалите 7 срещи по-между им Беларус печелят само в една от тях, срещу три победи за Украйна.

Селекцинорът на Беларус – Георги Кондратиев обаче е в серия от три мача без загуба у дома. Специалиста няма особени проблеми преди този мач, като няма да разчита само на Максим Жевнерчик, Хлеб и Путсила.

Украйна все още нямат спечелена точка в групата, но това е едва началото и още в този мач, специалиста Михайло Поменко е направил планове да се тръгне оттук с трите точки. Отбора е в добра форма, а в кадрови план липсват само контузените Макаренко и Хармаш.

Букмейкърите също определят Украйна са скритият фаворит в тази среща. За домакините от Беларус победата е оценена при коефициенти от 3,20 – 3,30 , докато за победа на Украйна се предлага коефициент от 2,00 – 2,10. Последните срещи между двата тима завършват в 80% от случайте с под 2,5 гола, а и много често Беларус дори не успява да отбележи. Победата на Украйна определено си заслужава и е твърде вероятен изход.

Прогноза Беларус – Украйна: 2 @ 2,20 коефициент Efbet