Беневенто и Болоня ще сътворят истинско зрелище

Серия А, Италия
Беневенто Беневенто
26 авг
Болоня Болоня
19:00
Прогноза: Над 1,5 гола
Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Новакът Беневенто не беше толкова далеч от направата на първата голяма сензация след като се озова напред в резултата насред „Луиджи Ферарис“ преди седмица. Сампдория все пак напипа правилния ритъм и навакса изоставането, като на практика Фабио Куалярела собственоръчно донесе трите точки на своите.

Въпреки това Беневенто изнесе зрелищна продукция и имаше почти 20 положения за отбелязване на гол. Това говори само едно – че тимът не е стигнал до Серия А, за да играе груб, отбранителен и незапомнящ се футбол, който моментално да го прати обратно към втория ешелон. Подобни примери от близкото минало са много, но доскоро неизвестният отбор на Беневенто по всяка вероятност няма да бъде причисляван към тях.

Този толкова млад тим просто изгаря от желание да дойде мигът и за първото му домакинство и да демонстрира най-добрия си футбол. Противно на всякакви предвиждания за скучен и посредствен футбол в задаващия се двубой, Беневенто и Болоня ще съберат погледите, сътворявайки истинско зрелище, в което и головете няма да липсват.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet