Увеличен коефициент до 6.00 за Берое срещу Брьондби

Берое посреща датския гранд Брьондби в квалификациите на турнира Лига Европа в четвъртък вечер на градския стадион в Стара Загора. Заралии се справиха в предишния кръг с литовския Атлантас с общ резултат 5:1, а в герой за отбора се превърна Спас Делев общо 4 гола. Брьондби пък нямаше проблеми срещу Ювенес от Сан Марино и го разгроми в двата мача с общ резултат 11:0.

Феновете на Берое очакват от своя отбор да се противопостави на датския колос и да му направи живота сложен на градския стадион в Стара Загора. Заради огромния интерес към срещата, водещия букмейкър Betfair е решил да предложи увеличен коефициент – 6.00 за победа на Берое над Брьондби.

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация BetfairАко пък Берое не успее да се справи с коравите датчани от Брьонди, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог и ви дават до €50,00 като безплатни залози.

*важат правила и условия на Бетфеър

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет