Betfair с бонус за Ливърпул – Бешикташ

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Ливърпул е домакин на Бешикташ в среща от турнира Лига Европа. Дербито се очаква с голям интерес, поради което Betfair предлагат следните страхотни оферти за допълнителни емоции по време на мача.

Всички нови клиенти на Betfair регистрирани в България могат да се възползват от безплатни залози до € 25, който ще се начислят по сметката ви при следните случай/извършени залози от Вас:

Betfair с безплатен залог за Ливърпул - Бешикташ– Ливърпул вкара 3 гола или повече гола;
– Демба Ба е голмайстор по всяко време;
– Даниел Стъридж вкара последния гол в мача;
– Бешикташ спечели едното полувреме;
-И двата отбора вкарат през второто полувреме

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Можете да се включите в промоцията само ако сте регистриран клиент на борсата от България. Само един от изброените по-горе залози се класират за възстановяване на 25 евро. Ако познаете избрания от Вас залог € 25 ще бъдат начислени по сметката Ви като безплатен залог. Опцията Cash Out ще анулира безплатния ви залог. Безплатните залози ще са налични в сметката Ви до максимум 3 часа след края на срещата. Трябва да използвате безплатния залог до 7 дни след получаването му. Можете да го залагате веднъж с пълната му стойност.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet