Betfair с бонус за Ливърпул – Бешикташ

Ливърпул е домакин на Бешикташ в среща от турнира Лига Европа. Дербито се очаква с голям интерес, поради което Betfair предлагат следните страхотни оферти за допълнителни емоции по време на мача.

Всички нови клиенти на Betfair регистрирани в България могат да се възползват от безплатни залози до € 25, който ще се начислят по сметката ви при следните случай/извършени залози от Вас:

Betfair с безплатен залог за Ливърпул - Бешикташ– Ливърпул вкара 3 гола или повече гола;
– Демба Ба е голмайстор по всяко време;
– Даниел Стъридж вкара последния гол в мача;
– Бешикташ спечели едното полувреме;
-И двата отбора вкарат през второто полувреме

Можете да се включите в промоцията само ако сте регистриран клиент на борсата от България. Само един от изброените по-горе залози се класират за възстановяване на 25 евро. Ако познаете избрания от Вас залог € 25 ще бъдат начислени по сметката Ви като безплатен залог. Опцията Cash Out ще анулира безплатния ви залог. Безплатните залози ще са налични в сметката Ви до максимум 3 часа след края на срещата. Трябва да използвате безплатния залог до 7 дни след получаването му. Можете да го залагате веднъж с пълната му стойност.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleВолфсбург – Спортинг Лисабон, прогноза
Next articleНица и Монако едва ли ще се победят в дербито на Лазурния бряг
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!