Betfair: 4,00 коефициент за Манчестър Юнайтед

Борсата за залози Betfair продължава със своите оферти, а този път на прицел е дербито между 3-тия Манчестър Юнайтед и 4-тия Саутхямптън.

Срещата ще се изиграе тази неделя – 11 януари 2015 година от 18:00 часа българско време, а от  Betfair предлагат увеличен коефициент от 4,00 за победа на „червените дяволи“. Двубоя ще бъде включен и в програмата на Betfair за залози на борсата на живо.

Ако Манчестър Юнайтед загубят двубоя или срещата завърши наравно, от Betfair ще Ви върнат обратно парите и ще ви начислят до 100 евро бонус.

Вижте и прогнозата ни за двубоя Манчестър Юнайтед – Саутхямптън оттук.

Не пропускайте тази оферта, както и всички останали оферти на Betfair.com! За да се възползвате от офертата натиснете на банера.

Бонуси от Betfair за нови клиенти*важат правила и условия на Betfair

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleМалко голове на Манчестър Юнайтед и Саутхемптън
Next articleAрсенал няма да има проблеми срещу Стоук Сити
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!