24.2 C
Ню Йорк
понеделник, юли 15, 2024

Buy now

Betfair с нов супер бонус от 200 лева! Виж как да го прибереш!

Betfair най-накрая пусна може би най-силната оферта за нови клиенти от България. Букмейкъра е решил сериозно да привлича нови клиенти, след като предлага цели 200 лева бонус при нова регистрация!

Само за читателите на 7dniprognozi.com, с промоционален код ZSKACB вие можете да си регистрирате нов акаунт в betfair и да се възползвате от 200 лева бонус! За регистрация в Betfair и използване на промо кода натиснете ТУК.

При регистрация с промо кода от горния линк е важно да знаете следното:

  • бонуса е в зависимост от първият Ви депозит след регистрация с промо код ZSKACB;
  • при депозит от €200, вие ще получите директно €100 по сметката си, при депозит на 300 лева, вие ще получите 150 лева бонус;
  • за да усвоите и изтеглите бонуса е необходимо да извършите залози на стойност четири пъти от първия ви депозит плюс стойността на бонуса;
  • максималния размер на бонуса е 200 лева или €100, при депозит от 400 лева или €200.

Пълните правила и условия за усвояване на бонуса можете да научите от ТУК, но това не е всичко!

Betfair са приготвили и второ бонус предложение, което също не е за изпускане. Офертата на букмейкъра е насочено само към залози, извън залозите на Спортната Борса. Офертата е от 40 лева, които ще получите като бонус ако се регистрирате в Betfair оттук с промо код ZSKACC, депозирате 40 лева и ги заложите! Това е всичко, просто се регистрирате от горния линк с промо кода, депозирате 40 лева и извършвате залог на спортно/и събития, след което получавате 40 лева бонус!

След като получите бонуса, за да го изтеглите е необходимо само да извършите залози на стойност три пъти от депозита плюс бонуса!

ПОСЕТИ БОНУС €20 ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ СЕГА >>

- Реклама -

Последни публикации