В среща поредния кръг на испанската Примера Дивисион един срещу друг се изправят отборите на Севиля и Барселона. Двубоя ще се изиграе на Рамон Санчес Писхуан в събота – 03.10.2015г. от 17:00 часа., а рефер на мача ще бъде Хесус Манзано.

Двубоят обещава да бъде изключително интересен, поради което от Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за победа на Барселона. За разлика от обикновените букмейкъри, където ставката за успех на каталунците е около 1.90, то в Befair коефициента е увеличен до 5.00. Букмейкъра поднася още една изненада за новите си клиенти – ще прибави по 5 евро за всеки гол, който Луис Суарес и компания отбележат на Рамон Санчес Писхуан до максимум 3 попадения или 15 евро, без значение от крайния резултат на двубоя.

Winbet игра за Евро 2020

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация Betfair

Ако все пак Барселона не съумее да спечели срещу Севиля, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог до максимум 10 евро.

*важат правила и условия на Бетфеър