Betfair

betfair

ВАЖНО: към момента Бетфеър има проблеми с лиценза, за което може да използвате сайта на ефбет след регистрация.

Борсата за залози (Betfair) отново се завърна на пазара за спортни онлайн залози у нас. Съвсем наскоро Бетфеър продоби свой лиценз за спортни залози в България и вече действа свободно на територията на нашата Република. Предимството за играчите у нас е факта, че вече абсолютно свободно може да се възползват от услугите на сайта, без да е необходимо използването на алтернативни линкове или сайтове за вход. При избор на Betfair за букмейкър няма да ставате жертва на забраната, която бе наложена от ДКХ и ще можете спокойно да залагате легално. В тази статия ще ви запознаем с всички опции, които играчите в България е добре да знаят за букмейкъра Betfair.

Начален екран на betfair

Букмейкъра стартира своята дейност преди години като спортна борса, като играчите определяха сами коефициентите за залог в съревнование с други играчи. Това са така наречените залози „ЗА“ и „ПРОТИВ“ или залози на борсата, където реално се търгуват коефициентите за спортните събития. За да се конкурират успешно с останалите компании за спортни залози обаче, Betfair започнаха да предлагат на своите играчи и стандартната услуга за залагане „Sportsbook“, която е идентична с възможностите във всеки един стандартен букмейкър.

Бетфеър не прави изключение от повечето букмейкъри и предлага множество промоции и бонуси за своите клиенти и в раздел „Sportsbook“ и в раздел „Еxchange“, които ще се постараем да разясним в следващите редове.

BETFAIR СПОРТ

В сайта на Бетфеър ще откриете възможности за залози на най-популярните спортове в света като футбол, волейбол, баскетбол, тенис, американски футбол, моторни спортове, конни надбягвания, надбягвания с кучета, ММА, ръгби и други по слабо популярни в България като снукър, колоездене, крикет, лека атлетика и други. Както и другите букмейкъри, Betfair  предлагат най-различни пазари, като са включени и доста нестандартни залози. Това автоматично отваря възможност освен да залагате стандартно, но и да повдигате адреналина си с доста по-любопитни опции.

Залози на живо

Както и в другите компании за онлайн залози тук ще намерите много добро поле за изява на така наречените залози на живо. При залозите на живо от Бетфеър Ви предлагат и възможността да следите развитието на избраната от Вас среща на живо, като се показва подробна статистика за случващото се на терена.

След като направите вашия избор за събитие, вдясно на екрана ви ще се покаже менюто с коефициентите, като те ще се променят непрекъснато в зависимост от развитието на срещата. Специално за футболните срещи, вляво на екрана Ви ще видите и прозорец с визуализация на това какво точно се случва на терена придружен с много добра статистика включваща владеене на топката, жълти и червени картони, удари и др., която Бетфеър предлага. За дадени събития, Бетфеър предлага и опцията „Гледайте на живо“. За целта просто трябва да сте логнат в своя акаунт и може да се насладите на събитието напълно безплатно. По време на събитието, което наблюдавате разбира се може да се възползвате и от опцията „CASH OUT“, която компанията предлага. В Бетфеър са се постарали да задоволят клиентите си и може да се каже, че разполагат с най-добрия „CASH OUT“ на пазара. В общи линии залозите на живо в Betfair са истинско удоволствие, като може да се насладите на приятен интерфейс, живо предаване и естествено и не на последно място добри печалби, с оглед страхотните коефициенти, които компанията предлага. Не е пресилено ако кажем, че залозите на живо са номер едно именно в борсата за залози – Betfair!

Betfair екран за регистрация

Betfair Спорт Бонус от €30

Както всички уважаващи себе си букмейкъри и от екипа на Бетфеър са се погрижи за страхотен стимул за новите си играчи. Компанията предлага безплатен бонус залог на спорт в размер на €30. Промоцията е обвързана единствено с минимален депозит в размер на 10 евро, а за да успеете да се възползвате от бонуса е необходимо да направите следното:

На първо място трябва да се регистрирате в Betfair Спорт през този линк: КЛИКНЕТЕ ТУК

Избирате опцията „Отвори сметка“, попълвате много точно своите персонални данни (Име, адрес имейл, телефон и т.н.) като е задължително те да са актуални. В полето „Промо код“ въвеждате специалния код за бонуса  ZBG101, с което завършвате своята регистрация. След това извършвате квалифициращ депозит в своята сметката за най-малко 10 евро, съгласно начините и възможностите за депозиране предоставени от компанията. Време е да направите първия си залог, който трябва да е на едно събитие и за минимум 10 евро. Коефициента на срещата или събитието трябва да е минимум 1,20 или повече, с което сте изпълнили условието на Бетфеър и сте класирани за бонуса. Време е само да изчакате и до 24 часа от Betfair ще захранят сметката ви с 30 евро, които можете да отиграете на каквито и да е събития, както на живо така и в игрите предлагани от компанията.

[maxbutton id=“10″]

Тази промоция в валидна само и единствено за раздел СПОРТ в Betfair. Споменатия по-горе единичен залог на коефициент 1.20 или по висок следва да бъде направен в период от 30 дни от дата на регистрацията Ви в сайта на компанията. В следващия един ден, от Бетфеър ще ви кредитират с 3×10 евро безплатни залози. Те се използват еднократно. Ако направите залог, който е по-нисък от 10 евро, то разликата няма да може да я получите обратно. Тук трябва да знаете също, че няма да може да използвате опцията „Cash Out“, тъй като тя не е позволена от Бетфеър при отиграването на безплатния залог.

*Ново: Ако сте играч, който търси единствено първоначалния бонус, можете да посетите и сайта на друг лицензиран букмейкър като Ефбет, където първоначалния бонус е в размер до 100 лв. и отново е единствено и само за нови играчи регистрирани в сайта на компанията. Вижте повече от бутона по-доло:

[maxbutton id=“9″]

Price Rush в Betfair

Опцията Price Rush е един иновативен инструмент, наличен само и единствено в Betfair. Бетфеър са единствените, които могат да се похвалят с тази уникална разработка. С опцията „Price Rush“ ще получите повече, отколкото дори сте очаквали като предложение. Когато се възползвате от опцията „Price Rush“, коефициента на Вашия залог и разбира се Вашата печалба се увеличават веднага. Това се случва благодарение на Спортната Борса на Бетфеър, където сайта автоматично проверява какви са движенията на пазарите и при положение, че даден клиент е готов да предложи по-висок коефициент от обичайния за пазара, то Бетфеър Ви го генерира и ви го предлага, като това ще бъде отразено на Вашия заложен фиш.

Къде точно може да разберете за залозите които са получили Price Rush?

Вие може да видите своя залог, по обичайния начин, като влезете в своя акаунт и после изберете „Моите залози“. Когато сте получили „Price Rush“, повишението на коефициента и разбира се увеличената ви печалба ще бъде отразена веднага.

„Price Rush“ може да използвате на различни видове пазари за футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания и голф. В случай, че решите да използвате тази опция, вашата селекция не може да бъде комбинирана с друг пазар. Опцията със завишените коефициенти може да бъде предложена от Бетфеър и на събития на живо на някои спортове. Компанията обаче запазва правото си да ограничава „Price Rush“ в зависимост от страната от която сте регистриран като играч. Друго важно нещо, което трябва да знаете за „Price Rush“ е, че в никакъв случай опцията не може да ви предложи по-нисък коефициент от стандартния на пазара. Спортната борса генерира за Вас единствено завишените ставки на пазара, предложени от други търговци.

Cash Out, на залог, който е получил Price Rush?

Тази опция е позволена от Бетфеър. Ако залогът ви е на живо и се класира за Cash Out, вие може да го осъществите при желание. Също така при извършването на Cash Out от букмейкъра взимат предвид завишените коефициенти, които Вие сте получили чрез Price Rush и на база на тях изчисляват и предлагат офертата си за затваряне на залога преди събитието да е приключило.

Гледай безплатно футбол онлайн в Betfair

BETFAIR БОРСА

Компанията Бетфеър първоначално навлезе на българския пазар като борса за залози. Борсата за залози бе непозната за повечето играчи, като тя е най-популярна за играчите от Англия, където масово се използва. На борсата при Бетфеър играчите могат да залагат един срещу друг, като това са така известните залози ЗА и ПРОТИВ. ЗА и ПРОТИВ е с други думи казано „да се случи дадено събитие“ и „да не се случи“. На борсата за залози са налични множество опции за залог за най-масовите и атрактивни спортове като най-вече футбол и тенис, но не на последно място и залози за баскетбол, волейбол и други. Компанията се е постарала да изготви доста привлекателна платформа, която е много лесна и достъпна за всички играчи и постоянно се обновява. Последното нововъведение е Спорта Борса +, която ще видите сами след като се регистрирате в сайта. Важно е да знаете, че за всички спортни събития налични за залог на борсата можете да проследявате онлайн движението на коефициентите и да залагате За и Срещу другите играчи, като виждате и реалните пари въртящи се на пазара.

Betfair БОРСА на живо

Естествено борсата на Бетфеър предлага и опция за залагане На Живо. Тук вие ще можете в реално време да залагате ЗА и ПРОТИВ други играчи, като търсите най-добрия коефициент на пазара. Както и в Sportsbook тук отново ще имате възможност да наблюдавате събития на живо, като платформата за статистика, която е разработила компанията отново е много точна и детайлна.

Бонус от Betfair Exchange в размер на €20

Компанията предлага и тук бонус за своите нови играчи. При регистрация си в Бетфеър ще може да получите бонус в размер на до 20 евро, като следвате описаните по-долу стъпки.

Как да вземем 20 евро от Спортната Борса:

  • Направете си регистрация на борсата през бутоните в статията;
  • Заредете сметката си с минимум 20 евро;
  • Извършете залог на борсата със сума по-голяма или равна на 20 евро;
  • Ако залогът ви е приет, но в последствие загуби, Betfair Еxchange ще ви възстанови загубите до 20 евро.

С други думи, възможността която се предлага от компанията е да опитате без риск първия ви залог, тъй като дори и да загубите, то ще ви бъде върната същата сума като безплатен залог. С този малък тест, ще можете да проверите уменията си и да прецените дали да продължите да участвате в борсата за залози.

Няколко важни неща, които трябва да знаете относно този бонус от спортна борса в Бетфеър:

За да кандидатствате за бонуса трябва да направите депозит и залог в рамките на 1 седмица след откриване на новата си сметка. Много е важно залога, който ще осъществите да не е по-малък от 20 евро, тъй като компанията няма да ви класира за бонуса и реално няма да получите нищо. Трябва да знаете също и че неприключените, отменените и непосрещнатите залози на Борсата няма да бъдат класиране за промоцията. Непосрещнат залог е залог, който сте направили на висок коефициент, но от другата страна няма играч, който да го покрие и да заложи на него. При положение, че осъществите едновременно два залога, за бонуса ще бъде класиран първия приключен залог. Ако първия ви успешен залог е печеливш, то вие няма да получите по сметката си 20 евро бонус като безплатен залог, затова направете първо само един залог и каквото се случи. В единия случай ще спечелите от залога си и можете да теглите печалбата, в другия случай губите, но ви възстановяват 20 евро и можете да опитате отново! Когато спазите всичките изисквания, за които писахме, то от BETFAIR EXCHANGE ще ви кредитират бонуса по-сметката в рамките на до 48 часа.

Ако възнамерявате да използвате често Бетфеър, трябва да знаете, че ще получите периодично и различни по размер кеш бонуси за всяко ниво от точки, което сте достигнали, като максималния бонус, който може да получите е до 1000 евро.

Бонуси от Betfair за нови клиенти

CASH OUT – затваряне на залог

Системата за контролиране на загубите и печалбите наречена Cash Out е създадена и работи първоначално именно в Betfair. Betfair са доайените в тази насока, затова именно тук опцията дава възможност за най-голяма печалба, докато някой други букмейкъри буквално не предлагат никаква печалба, когато използвате тази възможност. Cash Out е много добър продукт и в борсата за залози той е наличен за всички събития. Традиционно тази опция Ви дава възможност да контролирате печалбите и загубите от дадено събитие в реално време. Чрез Cash Out е възможно да изтеглите натрупана печалба при добро стечение на обстоятелствата в избраната от Вас секция или да намалите потенциалната загуба при негативно развитие. “Cash Out” е наличен за единичните събития предлагани от компанията, а може да се възползвате от него и при различни комбинации. Най-популярните спортове за  “Cash Out” са футбола и тениса. Когато избраното от Вас събитие върви според очакванията Ви, чрез жълтия бутон  “Cash Out” можете да изтеглите печалба по всяко време на двубоя. Обратно, ако срещата не върви според очакванията Ви и сте на път да претърпите неочаквана загуба, Вие може да я минимизирате отново с жълтия бутон  “Cash Out”. Същата опция за контролиране на печалбите и загубите от залагания е налична и в сайта на Efbet.

Cash Out възможност в Betfair

Ето и няколко прости примера за боравене с инструмента Cash Out:

Както казахме Cash Out е възможност за подсигуряване на печалба във всеки един момент от дадени събития, като каква да е печалбата избирате Вие, както и кога да я реализирате. Както знаете, доста често в последните минути на мача доста срещи не излизат, затова помислете над тази възможност. Ето и пример: заложили сте на три селекции (комбинация) 10 евро. Първите ви две срещи излизат, като вече можете да вземете печалбата си от тях без да чакате третата среща, като печалбата ви ще е малко по-малко отколкото ако сте заложили само на тези две срещи.  Ако пък мислите, че и третото събитие е вероятно да излезе както сте прогнозирал, тогава можете да изчакате вашия отбор или играч да поведе и така ще можете мигновенно да приберете още по-голяма печалба натискайки бутона “Cash Out”. Опцията се предлага на доста срещи, но за да сте сигурни проверете дали до срещата е изобразен знака на Cash Out.