Бетис приема Депортиво Ла Коруня

Palmsbet Sports Betting Bulgaria
Бетис
Бетис

Бетис и Депортиво Ла Коруня ще сложат край на 33-ия кръг от испанското първенство. Домакините се намират в златната среда на класирането и за тях този двубой не е от съществено значение,  докато гостите са изправени пред прага да изпаднат от елита и всяка спечелена точка е от ключово значение за съдбата им. Въпреки това не трябва да очакваме от домакините, че ще правят подаръци на съперника си и бъдете сигурни, че ще играят феърплей.

Учудващо за мнозина, Ла Коруня се намира в прекрасна форма и баланса в последните им пет срещи, е четири победи и едно равенство. Тази впечатляващата статистика обаче оставя Депортиво все още доста близо до опасната зона и при първата грешна стъпка може да се окажат под чертата. Сега именно в този двубой им се отваря златен шанс да дръпнат пред конкурентите си, които вече изиграха своите срещи, но точките, които спечелиха не им позволиха да задминат Ла Коруня в класирането.

Трудно, е да се правят сметки, тъй като до края на първенството има още шест мача, а разликата между отборите, които се борят за оцеляване е доста тънка – 1,2 точки и до последния кръг борбата ще бъде на живот и смърт. Всяка спечелена точка може да се окаже с ключово значение в края на сезона и затова гостите ще направят всичко възможно да увеличат актива си, но силно се съмнявам, че Ла Коруня ще успее да запише нова победа и затова съм на мнение, че двата отбора ще си разделят по една точка.

Футболни прогнози за срещата:

Проследете онлайн Бетис – Депортиво Ла Коруня на живо в Efbet!

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet