Без такси в Betfair от новата година

Уважаеми читатели, уведомяваме Ви, че в борсата за залози Betfair вече са премахнати всички такси върху всички видове депозити.

До момента в Betfair имаше такса от 2%, която напълно отпадна и можете да депозирате средства посредством кредитна или дебитна карта, както и през Skrill (електронен портфейл) без да Ви бъде начислявана допълнителна такса.

Таксите върху депозитите са премахнати за всички клиенти на Betfair на територията на Република България, Испания и Дания.

Ако все още нямате регистрация в Betfair, можете да си откриете такава директно от тук, като се възползвате от най-високите коефициенти в мрежата, както и от редица промоции:

Промоции в борсата за залози BetfairЗа повече информация какво представлява борсата за залози прочетете тук.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЮвентус – Интер, прогноза
Next articleЕвертън – Уест Хям, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!