Футболни прогнози от Серия А

Залози на живо Болоня – Фиорентина в Bet365

Лого на ФК БолоняСтрашно много са предвижданията, че в тук ще се стигне до сериозна голеада, като и доводите за това не са никак малко. Много от схората, които симпатизират на италианския футбол обаче не отчитат един толкова важен миг, а именно, че в това първенство има пауза, която е в състояние да наруши изявите и на най-умелия тим.

Болоня развива страшно много от мачовете си през кампанията с изобилие от голове. Серията от над 2.5 в мачовете на тима вече не се помни кога започна и от най-паметливите фенове като всъщност това се случи в един от последните дни на септември когато тимът отстъпи на Удинезе с 1:0, а голът беше на Окака. Точно 13 са поредните мачове след това, в които паднаха 3 или повече гола, а това е нещо направо немислимо.

Лого на ФК Фиорентина, Серия АМного рядко подобни серии се проявяват на най-високо равнище, така че в най-скоро време ще дойде и голямата изненада, а именно нейния завършек. Точно преди прекъсването Болоня се наслади на нещо, за което беше загатнато и в прогнозата за Арсенал – Лийдс – за серия от две последователни победи, справяйки се с Аталанта и Лече. Предходната такава беше в средата на септември с победите над Бреша в една истинска драма, завършила 4:3 и над Спал с 1:0.

Фиорентина е част от най-големите провали през сезона в Серия А като много рядко играе на ниво и разгръща добър футбол. И срещу Болоня ще е така като отново головете в мач с участието на тима ще са малко.

Прогноза Болоня – Фиорентина

  • Под 3.5 гола @ 1.45 коефициент

Заложи от тук