Болоня – Удинезе, Серия А – Италия (30.09.2018)

Футболни прогнози от Серия А
Прогноза за двубоя Болоня – Удинезе

Болоня – Удинезе в средняшко съперничество на старта на футболната неделя от италианския елит. Болоня не е на никак добро ниво и ако продължи по същия начин, в най-скоро време като нищо ще се озове в Серия Б. За най-голямо щастие на тима има няколко други в елита на Италия, които разполагат с много малко ресурси и още преди сезонът да започне бяха считани едва ли не за сигурни изпадащи.

Въпреки това в никакъв случай не може да се смята, че спасението за Болоня е гарантирано още повече при подобни изяви. Вече изминаха 6 кръга, а тимът е стигнал само до една победа, като е вкарал общо 2 гола (и то точно във вече споменатия случай, в който спечели – срещу Рома с 2:0). Безкрайно тежката програма по един или друг начин смегчава слабите резултати, тъй като за този толкова кратък период от началото на сезона отборът имаше насреща Рома, Интер и Ювентус.

Удинезе продължава утвърждаването си в средата на подреждането като е вече с 8 точки. Тимът записа по два от всички възможни резултати във футбола и със сигурност изпита задоволство от това. Една нова победа ще го изстреля дори в близост до големите в страната, така че тази среща не е без значение. Удинезе е в много по-добра позиция и ще си позволи и по-разкрепостени действия, докато подобни ще видим и от домакините от Болоня, имащи възможността да стигнат до втори последователен триумф у дома и да се измъкнат от зоната на изпадащите. Голямата звезда в редиците на тима, воден от Филипо Индзаги – Матия Дестро ще изнесе една много, много силна среща. Удинезе няма да изпадне в отбрана и ще подходи много офанзивно, типично в стила на Веласкес. Линията от два гола в мача е силно видоизменена и коефициентът за превишаването й е повече от добър.

Прогноза Болоня – Удинезе:

  • Над 1,5 гола @ 1.50 коефициент

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-популярните залози на футбол за днес – 30 сеп 2018
Next articleФиорентина – Аталанта, Серия А – Италия (30.09.2018)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!