Футболни прогнози за Борнемут – Бърнли, 13 май 2017, Премиершип

Борнемут влиза в този кръг с още по намален състав, въпреки че това не им попречи да спечелят 10 точки от последните три кръга, с което реално си подсигуриха участието в Премиершип и през следващия сезон.

Срещу Бърнли обаче ще имат неприятности, тъй като ключови фигури от отбора остават аут поради различни контузии. Това са двама основните нападатели в лицето на Калъм Уилсън и Беник Афобе, както и халфовете Джак Уилшир, Андрю Сърман и Дан Гослинг.

Бърнли се нуждаят от само още една точка за да си осигурят спокойствие и това могат лесно да постигнат срещу Борнемут. Бърнли записа първата си победа далеч от дома през април месец, и са готови за най-малко равенство срещу Борнемут.

Майкъл Кийн и Бен Мий ще отстъстват в защитата на гостите, но футболисти като Стивън Уорд, Матю Лоутън и Джеймс Тарковски би трябвало да се справят със задачата си.

Прогноза: Равен @ 3.75 коефициент в Efbet + 100 лв. бонус

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболни прогнози за Манчестър Сити – Лестър, 13 май 2017, Премиершип
Next articleФутболни прогнози за Съндърланд – Суонзи, 13 май 2017, Премиершип
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!