Обосновани прогнози от немската Бундеслига

Борусия М‘Гладбах – Леверкузен
Германия – Бундеслига
Събота, 23 Май 2020
Час: 16:30
Стадион: Борусия Парк

Прогноза
Над 2.5 @ 1.75 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Футболното шоу се задава на „Борусия-Парк“.

Вече от години насам този тим на „бяло-черните“ си е сред най-атрактивните за наблюдаване. Това му спечели и страшно много нови почитатели, а само преди десетилетие той беше на позиция, от която едва запази елитния си статут.

Гладбах просто е безкрайно променен, а най-радващото за всички негови запалянковци е, че това се случи в желаната посока. Страшно силен и страшно неудобен за най-силните в страната – това е най-краткото обобщение за този отбор, който прави чудеса от нищото. Той използва все по-добре домакинското превъзходство и играе на изумително ниво на своя стадион. Въобще не е случайно това, че когато се погледне класацията, отнасяща се единствено за домакинствата, той е трети, като отстъпва единствено на Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, които го превъзхождат със съвсем малко.

„Аспирините“ точно навлязоха в добра серия, разправиха се с Глазгоу Рейнджърс и се доближиха страшно много до мястото си на 1/4-финалите в „Лига Европа“ и тогава бяха прекратени всичките футболни надпревари. Голям удар по амбициите им след като те бяха тимът в най-добър период в цялата Бундеслига. Леверкузен изнасяше рецитал след рецитал, а след прекъсването ще бъде повлиян, но не чак толкова.

Отново головете в сблъсъците на тима ще бъдат в изобилие и то още от този с Борусия М‘Гладбах.