Ботев Пловдив – Славия (11.08.2012)

Palmsbet Sports Betting Bulgaria
Ботев Пловдив - Славия
Ботев Пловдив – Славия

Среща: Ботев Пловдив – Славия
Начало: 11 август 2012, 16:00 часа
На живо: Южна Корея - Бразилия
Прогноза: Ботев Пловдив @ 1,60 коеф. в Efbet

Ботев Пловдив и Славия ще се срещнат в първия кръг от старта на новия сезон 2012/13 на А – групата в България.

Ботев Пловдив имаха късмет през изминалия сезон и сега са отново ще ритат в елита на България. Отбора имаше труден път след като бяха изпратени чак във „В“ група, но се справиха безпроблемно и ето, че вече ще мерят сили с най-силните. Физически са много добре, а и през летния трансферен прозорец се подкрепиха с няколко добри футболисти, като сред тях са Караславов, Иван Цветков, Костов, Артур Енрике, Ернастас Шиуткус, Рубен, Грънчаров, Дяков, Лъчко Ангелов, Ферарес, Виера, Чобанов, Томаш Иршак и Радо Терзиев. Освободени бяха ненужните играчи в лицето на Телкийски, Бачев, Божков и още една дузина хора.

Славия от друга страна не изостават по трансфери от съперника си, като отбора на Венци Стефанов стреля доста смело и налице са вече Чавдар Янков, Георги Петков, Наско Челипов, Куконов, Жуниор, Васил Калоянов и днес по информация от медиите е разписал и Здравко Лазаров – Електричката.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Ще се получи интересен мач, като лично аз очаквам добро представяне от страна на Ботев Пловдив. Интересно е, че Ботев Пловдив тренират на закрити врати и не се допуска никой външен около отбора. Ферарио Спасов ще даде официално изявление едва в деня на мача, а днес, в четвъртък ще има само няколко минутно представяне. Феновете на Ботев Пловдив ще са твърдо зад отбора си, а тяхното присъствие няма как да не окаже влияние върху играта на „канарчетата“. Славия са с почти обновен отбор и макар и да направиха голям трансфер, то и се освободиха от доста стари играчи.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet