България – Саудитска Арабия, Превю и Прогноза (13.11)

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Националните отбори по футбол на България и Саудитска Арабия ще премерят сили в контролна среща. Двубоя в понеделник (13.11) ще се изиграе в португалската столица Лисабон от 19:00 часа. За съжелание двубоя няма да се излъчва по никоя от българските телевизии, в по-късен етап ще се постараем да Ви предложим линк за онлайн излъчване.

България за пореден път се прости с участие на Световните финали, но пък подобни контроли ще дадат възможност на Хубчев да избробва някой различни стратегии. Саудитска Арабия от друга страна ще вземат участие на Мондиала в Русия и тази контрола също ще е полезна за тях.

Със сигурност очакваме промени сред титулярите на „трикольорите“. Ивайло Чочев и Станислав Манолев са големите отсъстващи сред „лъвовете“. В случая тяхното място ще заемат Александър Дюлгеров и Александър Тонев, който ще са сред твърдите титуляри. Заедно с тях в единадесеторката на Хубчев ще видим Николай Бодуров, Антон Недялков и Васил Божиков. Пламен Илиев ще е на вратата, в средата на терена ще видим Симеон Славчев, Георги Костадинов, Мишо Александров и Георги Миланов, а в предни позиции избора ще е измежду Попов, Делев и Гълъбинов.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Макар и контролна среща, тя може да се окаже последна за някой от футболистите на Хубчев. Самият Хубчев, който подписа нов договор с БФС, открито заяви, че ще даде последен шанс на избраните от него футболисти и ще очаква от тях да видим максимума!

Прогноза: 1

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet