Превю, Футболни прогнози за мачовете от Серия А - Италия
bet365 права колонка*

Преди Каляри – Рома

Каляри върви много добре през този сезон с изключение на последния месец и половина, в който тимът буквално се срина. Той е в една безумна серия от над 10 поредни мача без победа, която продължава и до днес, но в най-скоро време със сигурност ще намери своя край.

Каляри ще погледне много настоятелно към това да влезе във футболно надиграване с Рома и така ще се стигне до едно прекрасно голово шоу. Рома е един от тимовете в Италия, които са големи любители точно на такъв стил на игра. Римляните откликват с най-добри чувства на всеки един опонент на „Ботуша“, който се осмели да се надиграва с тях. В много от случаите те са готови дори да се надиграват със съперниците от челото – Юве, Интер и Лацио, които при всички положения са по-класни от тях.

Рома вече погледна към завръщането си на победната серия след като се наложи в два от последните си 3 мача, а освен това се класира и за следващата фаза на „Лига Европа“. Това, което вече дълго време тези тимове разгръщат, ще се затвърди и те отново ще влязат в голово шоу.

Каляри – Рома  Прогноза

Виж

Гол/Гол @ 1.65 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

*важат условия, срокове и изключения. Отговорна игра 18+