8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селта – Реал Мадрид (обновена 05.02)

Двубоя е отложен, поради проблеми със стадиона на Селта. Точната дата за провеждане на срещата ще стане известна през идната седмица.

Селта – Реал Мадрид
Испания – Примера Дивисион
Неделя, 05 февруари, 2017
Стадион – „Естадио де Балайдос“

Реал Мадрид ще пътува до Виго за мач със Селта от 21-вия кръг на испанската Примера дивисион. Срещата е в неделя, 5 февруари, от 21:45 часа на „Естадио де Балайдос“.

Селта

Тимът на Селта се представя добре този сезон и заема осмо място с актив от 30 точки. Възпитаниците на Едуардо Беризо изостават на четири точки от зона Лига Европа и ще се стремят да не загубят домакинството на Реал, за да не се увеличи тази разлика.

В миналия кръг Селта надигра Леганес с 2:0 като гост. Това бе втори пореден мач на чужд терен за тимът от Виго, който преди това отстъпи на Реал Сосиедад с 0-1. Сега Селта се завръща на своя „Балайдос“, където е в серия от две поредни победи в „Ла Лига“ и спечели четири от последните си пет срещи.

В средата на седмицата Селта направи 0:0 у дома срещу Депортиво в мач за Купата на Краля, а както е известно преди това елиминира именно Реал Мадрид.

Реал Мадрид

„Белият балет“ продължава да бъде лидер във временното класиране на испанския шампионат. Реал Мадрид има 46 точки в своя актив, с четири повече от втория Барселона и мач по-малко. Нещата изглеждат добре за тима на Зинедин Зидан и компания, който след отпадането от турнира за Купата има малко повече време за почивка.

В миналия кръг Реал Мадрид разби Реал Сосиедад с 3:0 у дома, записвайки четвърта победа в последните си пет мача. Реал загуби при последната си визита в първенството, отстъпвайки на Севиля с 1:2. Преди това пък направи 1:1 на „Камп Ноу“ срещу Барселона, така че ще търси първи успех навън от 19 ноември, когато надигра Атлетико Мадрид с 3:0.

Прогноза

Преди десетина дни Реал направи 2:2 на „Балайдос“ в мач-реванш за Купата на Краля и след изненадващото поражение с 1:2 у дома отпадна от турнира. В Примера в края на август миналата година Реал спечели с 2:1 срещу Селта за пети пореден успех в първенството срещу този съперник. Очаквам тимът на Зинедин Зидан да продължи с победите срещу „небесносините“  в Примера и да си тръгне като победител от Виго в неделя вечер.

Препоръчителен залог: 2 при 1.45 коев в Efbet

Все още нямаш сметка в Efbet? Регистрирай си нов акаунт още сега и букмейкъра ще удвои първия ти депозит! Вземи до 100 лева бонус с регистрация в Efbet още сега >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации