Начало: 05-12-2012 21:45
Турнир: Шампионска лига, Група G

В група G положението е напрегнато. Селтик трябва на всяка цена да спечели срещата над Спартак Москва и в същото време да се надява за равенство или поражение на Барселона от Бенфика.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Селтик - Спартак Моксва

Водач във групата са Барселона с 12 точки, втори остава Селтик със 7 точки, Бенфика са трети отново със 7 точки и на последно място без никакъв шанс е тимът на Спартак Москва. Барселона са домакини на Бенфика и едва ли ще ги пуснат на Камп Ноу, но не е изключен и този вариант. Ако пренебрегнем това обаче Селтик задължително трябва да вземе трите точки на своя „Селтик Парк“.

Селтик още сега можеше да е сигурен втори във групата, но няколко слаби мача и един гол ги лишиха от това удоволствие. С Бенфика завършиха наравно, след това победиха Спартак Москва насред „Лужники“, последва грандиозна победа над Барселона, след това разбира се поражение в следващия мач на „Камп Ноу”, и още едно поражение от Бенфика.

Като цяло в родната висша лига на Шотландия са лидери, нямат конкурент и не виждам как някой ще успее да ги измести, още повече че и Рейнджърс вече не са при тях. Ще играят и в следващия сезон на Шампионска лига, но още няколко мача в елиминационната фаза няма да им дойдат никак зле.

Спартак Москва не са очаквали много от Шампионска лига. Имаха своя добър момент в някой от мачовете и не се изложиха, а напротив постигнаха доста в своето развитие. Така както гледам обаче няма да имат шанс да продължат поне в Лига Европа и след този мач се прибират в Москва. В Руската Висша Лига не играят така както миналия сезон и едва ли ще наваксат разликата, която имат с първия отбор, тъй като за момента са едва на 7-мо място.

Валерий Карпин продължава негативната серия, и освен загубите в Шампионска лига, са с три поредни поражения и в Русия, като допуснаха да им вкарат цели 12 гола за тези три срещи. Не вярвам и да са изненадани от факта, че са поставени като аутсайдери, тъй като коефициента от 5,50 в Efbet  ми се струва даже доста нисък!

Селтик Парк ще е пълен, а руснаците едва ли ще се радват на многобройна публика. Домакините няма да сгрешат, въпроса е какво ще се случи в Барселона!

Прогноза Селтик – Спартак Москва: Под 2,5 гола при 1,80 коефициент

*100% бонус за сериозни играчи от Efbet – пожелай го сега! Влез от тук