Челси без Малуда на финала

ЧелсиСъвсем реална се оказва опасността Челси да излезе на „Алианц Арена“ тази събота без услугите на своя полузащитник Флоран Малуда.

Французина получи неприятна контузия в последната среща на отбора си от Висшата лига срещу Блекбърн, и тя може да се окаже сериозна и да го изхвърли от участие на финала.

От лекарския екип и от официалния сайт на Челси съобщават, че вероятността Малуда да играе не е ясна, и към момента всичко е 50/50.

До началото на финалния мач има още няколко дена, през които ще се проследи състоянието на Малуда и ще се реши за него в последния момент.

При наложения нов стил на игра от страна на Ди Матео, Малуда има много важно място на терена!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФинал: Байерн Мюнхен – Челси
Next articleЕвро 2012: Англия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!