РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Добре познати съперници, откриващи участията си в новата кампания на българското първенство.

Това са Черно море и Локо Пд, които само през 2018-а година играха 5 пъти помежду си, а успеваемостта за всеки от тях беше променлива. Все пак „моряците“ останаха с едни гърди напред в крайното статукво, налагайки се на 3 пъти, а в същото време преклониха глава на два (като един от тях беше след равенство в редовното време и продължения в заключителните плейофи).

Във втората половина на миналата година варненци напипаха правилния ритъм и спечелиха на два пъти с по 2:0 срещу „смърфовете“, за да затвърдят превъзходството си.

Това, че има домакинството на своя страна, със сигурност е един огромен плюс за тима на Илиан Илиев, който и през този сезон ще е сред най-коварните и най-непредсказуемите в първенството.

Пловдивчани успяха да демонстрират огромен възход при Бруно Акрапович и играейки един много добре структуриран футбол да стигнат до най-голямото си отличие от години насам, печелейки купата на страната, което автоматично им донесе и участие във втория квалификационен кръг на „Лига Европа“.

Все още без да имат достатъчно добър ритъм, тези тимове напълно ще оправдаят очакванията и ще се вкопчат повече в битка, отколкото във футбол.

Прогноза: Под 2.5 @ 1.75 в bet365

FT: 3-1 (губи)