РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

КРИСТЪЛ ПАЛАС – ЕВЕРТЪН
Висша лига, Англия
Начало: Събота, 10 авг 2019
Час: 17:00 (UTC +3)
Стадион: Селхърст Парк

Футболното зрелище в съботния следобед ще е не на друго място, а на „Селхърст Парк“.

Изпъстрен от няколко много двуполюсни събития, тимът на „орлите“ ще се постарае да загърби лошите времена и да погледне към възможно най-доброто начало на сезона, записвайки победа.

Въобще не е изненадващо и това, че той е оставян на втори план, въпреки домакинското си преимущество в този мач, от букмейкърите.

Евертън прави страшно, страшно много, за да се изкачи до нови висини и в най-скоро време окончателно ще го стори. Безкрайно ключов не само за настоящето, а и за бъдещето на този тим е това какъв сезон ще направи, така че още от първия кръг желанието на всеки един от избраниците на Марко Силва, ще е да се раздаде на терена на върха на възможностите си и да спомогне за всеобщата мисия.

Основният удар по Палас е предизвикан от огромното желание на Заха да напусне. Самият той подаде молба за трансфер, а основните апетити към него бяха не от друго място, а точно от Евертън.

Не е изключено напълно преднамерено „карамелите“ да са прибегнали до тези си действия само за да всеят смут в противниковите редици точно преди началото на сезона.

Този мач няма да премине нито без емоции, нито до голове, а феновете на красотата в играта ще видят такъв още в ранните минути.

Прогноза: Над 0.5 гола ПП @ 1.55 коефициент