ЦСКА Москва – Рома, прогноза

ЦСКА Москва приема в първия за деня мач от груповата фаза на Шампионска лига отбора на Рома. Срещата е от Група Е и ще се изиграе на 25 ноември 2014г. от 19:00 часа. В Група Е лидер е отбора на Байерн Мюнхен с пълен актив от точки, на 2 и 3-то място са Рома и ЦСКА Москва с по 4 точки в актива си, а последен  изненадващо е Манчестър Сити само с две точки в актива си. Първото място в групата както казахме е запазено за Байерн Мюнхен, но за второто място реален шанс имат и трите отбора. В първата среща от груповата фаза Рома посрещна на „Олимпико“ ЦСКА Москва и ги изпрати с впечатляващия резултат от 5-1.

ЦСКА Москва имаха лош старт в груповата фаза, но няма как да не отбележим, че отбора имаше проблеми с контузени играчи. След първия кръг обаче „московчани“ удържаха коравия тим на Байерн Мюнхен с 0-1, след това последва равенство 2-2 в Москва срещу Манчестър Сити, а в следващата среща като гости успяха да победят „гражданите“ с 1-2. Тази последна победа над Манчестър Сити се оказва решаваща към настоящия момент и ако успеят да спечелят трите точки днес имат реален шанс да продължат напред. Първата им среща с Рома няма да има голямо значение, тъй като определено в отбора на Слутски атмосферата да е приповдигната. Във Висшата Лига на Русия изостават с 10 точки от първото място, а напоследък са в серия от три поредни загуби. Относно стартовия състав липсват единствено халфовете Елма и Натч.

Рома стартираха отлично в Шампионска лига с победата над ЦСКА и равенство с Манчестър Сити. В следващите два мача обаче Байерн Мюнхен ги подчини тотално – първо с 1-7 в Рим, а след това с 2-0 в Мюнхен. Все пак Рома имат реален шанс да продължат към елиминационната фаза, но за да се случи това първо трябва да спечелят този мач, защото в последния кръг ще срещнат Манчестър Сити. В Серия А, Рома е с две поредни победи и е в преследване на първото място, от което изостават само с 3 точки ралзика. Срещу ЦСКА Москва, Руди Гарсия няма да може да използва титулярния си вратар Джанлука Курчи, както и бранителите Майкон, Мапу Янга-Мбива, Кастан, Балзарети и нападателя Бориело.

Коефициента за победа на ЦСКА Москва е точно 3.00 в Efbet, докато за успех на Рома се приемат залози при коефициент от 2.45. В този мач обаче, ЦСКА Москва са отбора с всякакво предимство и смятам, че ще успеят да се наложат над Рома.

Прогноза ЦСКА Моксва – Рома: 1 @ 3.00 в Efbet