ЦСКА – с Титан или без тях?

100 лв. Бонус
Вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв. за Спорт!*
*Виж условия и правила | +18
РЕГИСТРАЦИЯ
Оферта Нова Сметка
Регистрирайте се в Bet365, депозирайте 10 лв. или повече и ще имате право на 100% бонус за Вашия депозит, до 100 лв. Само за клиенти (нови), живеещи в България.
*Важат правила, условия и изключения | +18
ИЗИСКАЙ БОНУСА

ЦСКАЧестите и внезапни смени в ръководството на ЦСКА досега не са завършвали никога с положителен резултат за клуба. Колкото и да ми е тежко да го кажа, Александър Томов управляваше с поне една идея по-добре от настоящите собственици. Вярно е, че окраде какво що можеше, но ЦСКА играеше футбол. След като Лупи бе изритан, очакванията за разцвет сякаш бързо, бързо се изпариха. Нищо добро не се случи, а за пореден път станахме за смях пред света и многобройните фенове след отпадането на тима от никому неизвестния досега тим на Мура.

След този резил още на другия ден се поиска бърза рокада и промяна в управлението, без претенция кой ще е новия президент на клуба. Това обаче е твърде импулсивно и няма да доведе до нищо по-хубаво, а е много вероятно нещата да загрубеят още повече.  Спомняте си след смяната на „Лупи” положението продължи да става от трагично по-трагично, а по негово време макар и с проблеми с лиценза, армейците играеха мъжки, борейки се с всички сили за първото място. Сега опасността клуба да бъде съсипан е напълно реална. Нищо не е ясно, освен това, че Стойчо Младенов трябва да се бори за титлата с изключително тесен състав. Не трябва да го виним и за провала с Мура, тъй като знаете с колко човека бе изпратен да играе реванша.

Стойчо Младенов е може би единственото хубаво нещо за момента в ЦСКА. Той, подобно на предшественика си Радуканов има всичко необходимо да съживи отбора, но трябва непременно да получи по-големи правомощия. Като специалист Младенов е треньор с богат опит, много по-богат от този на Милен Радуканов. Подвизавал се е в португалския футболен елит, а и кариерата му в ЦСКА се помни.

100% Бонус до 100 лв
100% Бонус след първия депозит до 100 лв. Регистрирай се и депозирай 100 лева, след което ще получиш 100 лева бонус! Офертата е само за нови клиенти. Минимален депозит 10 лв.
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса
100% Бонус
Депозирайте и ще получите 100% бонус до 100лв! Лесно е и бързо!
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса

Сега най-оптимистичния вариант пред армейците е ясен, въпроса е дали той ще се случи. Трудно ми е да повярвам, че „Титан” ще абдикират сами, въпроса е в последствие кой ще застане начело? Вариантите са малко, време няма, а първенството започва!

Вярваме в ЦСКА, вярваме и в Стойчо Младенов! Успех армейци!

Св. Тончев

ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД 337
Използвай промоционален код 337 при своята регистрация в Efbet! Отвори си Нова Сметка и депозирай за да се възползваш от всички оферти на букмейкъра!
Въведи Промо Код 337
РЕГИСТРАЦИЯ
ПРОМО КОД 337
Използвай промоционален код 337 в Efbet!
Получи индивидуална бонус оферта!
РЕГИСТРАЦИЯ