ЦСКА – Славия (21.04.13)

ЦСКА
ЦСКА
Славия
Славия

ЦСКА посреща Славия в най-интересния двубой от неделния кръг в News7 А група. Победата, е задължителна за ЦСКА ако искат да запазят шансовете в борбата с Ботев Пловдив и Литекс за едно от местата даващи право на участие в Лига Европа през следващия сезон.

В същия моемнто мислите на гостите ще бъдат насочени към реванша с Берое от ½ финалите за купата на България, който е следващия четвъртък под Аязмото. В този ред на мисли, е твърде вероятно наставника на гостите Велислав Вуцов да съхрани някой от основните си футболисти за тежкото гостуване на Берое, тъй като основната цел на белите през този сезон, е да спечелят купата на България и така да отбележат 100-годишнината от създаването си.

И двата отбора не се намират в най-добрата си форма и определено има още какво да се желае от тях. В съставите на ЦСКА и Славия са събрани изключително опитни и качествени футболисти като Мартин Камбуров, Спас Делев, Абел Анисе и Мишел Платини от ЦСКА, както и Тодор Янчев, Матсуи, Тодор Колев, Павле Попара, Георги Петков и Живко Желев от Славия. Въпреки всичко нещо пречи и на двата отбора да покажат най-доброто, на което са способни и често допускат грешки срещу далеч по-непретенциозни и слаби отбори.

Предвид състоянието и целите на двата отбора очаквам резонна победа за домакините. Гостите ще се пазят за тежкия реванш за купата на България, а червените трябва да преследват победата още от първите минути. Така, че може да се възползвате от атрактивния коефициент, който дават букмейкърите за победа на ЦСКА в това столично дерби.

Още прогнози за срещата:

Проследете онлайн ЦСКА – Славия в Efbet!