Дерик Люис vs. Благой Иванов

Дерик Люис - Благой ИвановТоп-мач между топ-съперници в UFC 244! Дерик Люис „Черния звяр“ се превърна в страшилище за редица опоненти при най-тежките. Той има едва седем поражения в дългогодишната си кариера, като неотдавна му се случи нещо за първи път – да претърпи две поредни такива. Това оформи победите му да са точно 3 пъти повече от пораженията (21:7), но със сигурност този баланс ще бъде нарушен след края на това събитие от UFC 244.

Благой Иванов е корав боец

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Много, много рядко съперничествата с негово участие завършват по различен начин от такъв с нокаут. Точно по веднъж той е печелил и губил с хватка за предаване, а по два пъти го е правил по точки. Това е напълно присъщо за американеца и точно по този начин ще се опита да спечели спора си с Благой Иванов „Багата“.

Българинът е много корав боец, като го доказа и срещу Туиваса. Това беше сблъсък изцяло по неговия вкус и новозеландецът беше пречупен, макар да не беше нокаутиран. Благой Иванов просто трябва да подходи много внимателно към първите и към последните минути в идното съперничество съперничество, тъй като многократно точно в тях Дерик Люис нанася своите фатални удари.

Дерик Люис ще има затруднения

„Черния звяр“ е демонстрирал това, че не се притеснява от миговете, в които опонентите му нанасят редица удари. Този няма да направи изключение, като „Багата“ ще разгърне прекрасния си страйкинг и ще има много повече „значими попадения“, което ще наклони везните страшно много в негова полза ако двубоят завърши с решение – по точки.

За много кратко време той израсна и е все по-близо до шанса да се бие за световната титла. На пътя му към въпросния двубой стои Люис, който ще има сериозни затруднения. Американецът се пропука по брутален начин в големия си сблъсък с Кормие, който по своите физически дадености е много близък до „Багата“. Разликите помежду им все пак са налице, като трудно на този етап от кариерата си българинът може да бъде сравняван с един от най-великите в тежката категория. Той обаче постави началото на добър ход с двете си поредни победи, а срещу Люис ще добави и още една, давайки ясна заявка за световната титла.

Коефициенти и онлайн стрийминг

bet365 предлага 2.00 коефициент* за победа на Дерик Люис, а за успех на Благой Иванов коефициента е малко по-нисък – 1.80*, което само по себе си говори за очакванията от крайния резултат на тази среща в Световен мащаб – Багата да победи! Коефиентите са валидни към момента на публикуване на прогнозата и подлежат на промяна! Според другите опции за залог на мача в bet365 е видно, че не се очаква и изиграване на всички рундове! Залоза за това битката да приключи по-рано се приемат на коефициент 1.72*, докато за изиграване на всички рундове букмейкъра предлага 2.00 коефициент*. Двубоя няма да се предава на живо в bet365, но ще може да се извършват залози в реално време.

Дерик Люис – Благой Иванов Статистика

Дерик Люис Благой Иванов статистика

Благой Иванов има 18 победи и 2 загуби. Сред успехите на българина най-значими са тези над Бен Ротуел, Шон Джордан, Тай и „Пухкавата мечка“ Джош Копланд, а загубите идват от Джуниър Дос Сантос и Александър Волков.

Дерик Люис показва статистика от 21-7-1, като най-важните победи за „черния звяр“ са тези над Франсис Нгану, Александър Волков, Марчин, Травис Браун и Шамил.

Дерик Люис – Благой Иванов с 200 лв. Бонус в Efbet!!!

За победител в битката между двамата бойци може да залагате и в efbet където ви очаква 200 лева бонус за нов клиент! Посети букмейкъра efbet от банера и заложи без риск с бонус от 200 лева! Efbet не дава предимство и предлага равни коефициенти за победа на Дерик и Благой – по 1.85! За двубоя Дерик Люис – Благой Иванов, UFC 244 – Ню Йорк, ефбет предлага и други опции, като рундове, начин на победа и други!

Гледайте Дерик Люис – Благой Иванов Промо UFC 244