Динамо Москва - Рубин КазанДинамо Москва – Рубин Казан
Купа на Русия, ст. “Централни”
09 май 2012 г, 14:00 часа

Динамо Москва излиза срещу Рубин Казан на стадион „Централни“ в Екатеринбург във финала на турнира за Купата на Русия.

Двата тима не се намират в най-добрата си спортна форма. Динамо Москва е в серия от три поредни мача без успех и два поредни хикса, но в последните седмици се пазеха, именно за този финал, който може да осмисли сезона им.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Стигнаха изключително трудно до тук, след като елиминираха най-добрия тим в руската Първа Дивизия – Мордовия, а след това отстраниха и тимове като Волга НН, Анжи и Зенит. Добрата новина за тях преди този мач е, че Семшов и Воронин, които не играха в последния мач, заради травми се завръщат и ще са в групата за финала.

В същото време Рубин Казан е в серия от цели 5 поредни мача без успех. В руската Висша лига са на едва 7-мо място без никакви шансове за класиране в евротурнирите, така че освен трофей днес, могат да спечелят и евроучастие. Никак обаче не са стабилни през 2012-та година, след като бяха напуснати от основни футболисти и записаха само три победи в дванадесет мача, като и трите бяха у дома. Имаха и доста леки противници за купата – предимно тимове от руската Първа Дивизия и въпреки това срещнаха доста трудности.

Определено Динамо е тимът, който заслужава повече титлата, освен това имат далеч по-класен отбор след покупките в последно време, така че можем да очакваме да стигнат до Купата на Русия за първи път от 1995-та година насам.

Прогноза Динамо Москва – Рубин Казан:

Динамо Москва