РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Етър играе все по-зрелищно и по-зрелищно. Росен Кирилов продължава да разчита на атакуващия футбол, което само и единствено може и следва да радва многобройните запалянковци на тима.

Когато „болярите“ играят на своя стадион „Ивайло“ положението за тях става още по-приятно, тъй като от известно време насам са един от най-силните домакини в цялата страна.

Тук се открива ново сериозно предизвикателство, каквото несъмнено е Ботев Пд. Със сигурност Етър ще продължи да разчита на още от същото, съзирайки пробойните в отбрана на „канарчетата“ след визитата им на стадион „Георги Аспарухов“ миналия уикенд.

Във въпросния двубой Ботев се пропука на няколко пъти по много лековат начин. В редиците на този тим и по-точно в неговата защита има един футболист, в лицето на Кристиян Димитров, с фундаментално значение за цялостното представяне.

Точно това съзря и новият треньор Желко Петрович, който коментира по много интересен начин трансферната сага около въпросния футболист и директно заяви, че ако той бъде продаден, ще потегли заедно с него далеч от базата в „Коматево“.

Ботев Пловдив ще продължи да има сериозни затруднения при играта си в отбрана и в този случай отново ще инкасира гол, като разликата ще е предизвикана от чувствително по-добрата игра на другия край на терена.

Тейлон, Неделев и компания отново ще намерят път към вкарването на гол, а коефициент от 1.40 в efbet за над 1.5 в мача не е никак малък.

Прогноза: Над 1.5 @ 1.40 в bet365

FT: 2-2 (позната)