Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Елче-Гранада Прогноза

Футболни прогнози за Купата на Испания
Гранада гостува на Елче

Елче се завърнаха в Сегунда след като спечелиха плейофите, но ще трябва здраво да се потрудят за да оцелеят, особено след лошия старт на новата кампания. Отбора успя да спечели само две точки в изминалите четири мача от първенството, и отбелязаха само един гол за този период. Този ход на събитията определенено не бе планиран от Хосе Рохо Пачета и компания, което пък води до въпроса имат ли шанс Елче да продължат в следващия кръг от турнира за Купата на Краля?

Още в този ранен етап от турнира срещу Елче излиза един корав съперник в лицето на Гранада. Гранада все още нямат загуба в Сегунда, спечелвайки последните два кръга срещу Осасуна и Екстрамадура, което ще повиши още повече увереността на гостите в този мач.

В откриващия кръг на Сегунда Елче отново бе домакин на Гранада, в среща, която не излъчи победител и резултата остана непроменен след първия съдийски сигнал.

Елче все още нямат успех над Гранада, макар че досега мачовете им протичат доста равностойно – седем от последните десет мача приключиха с равенство, а само в един от тези срещи паднаха повече от три гола.

Препоръчителен залог и прогнози за мача:

  • Победа за Гранада*
  • И двата отбора да отбележат гол – НЕ**

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.57* коеф. в efbet