Любопитните залози за Евро 2016 – част 2

Броени часове ни делят до старта на Европейското първенство по футбол. Церемонията по откриването му ще се проведе 30 минути преди първия двубой между Франция и Румъния, който стартира на 10 юни в 22:00 часа българско време. И докато всички погледи на почитателите на футбола са насочени към петък вечер, нашия екип продължава своята работа. В следващите редове сме ви подготвили нова порция любопитни залози, но които си заслужава да се обърне внимание, тъй като коефициентите които букмейкъра Бетфеър предлага са повече от отлични.

Англия, Германия и Франция да достигнат 1/2-финал – при коефициент 17.00 в Бетфеър:

Германия и Франция са сред фаворитите за спечелването на турнира и тяхното участие на 1/2-финалите изглежда сигурно. По-сериозна е въпросителната около отбора на Англия. Трите лъва демонстритрат страхотна форма, а младите им надежди копнеят за успехи. Ако не се срещнат на по-ранна фаза това са фаворитите на екипа ни за участие в 1/2-финалите на турнира.

Гарет Бейл и Кристиано Роналдо да отбележат от пряк свободен удар на Евро 2016 – при коефициент 11.00 в Бетфеър:

Двамата нападали на Реал Мадрид ще бъдат основни фигури в съставите на Уелс и Португалия. И Гарет Бейл и Кристиано Роналдо са щатните изпълнители на националните си гарнитури на преки свободни удари. Двамата не веднъж през сезона са наказвали противниковите вратари и няма да е изненада ако запишат попадения от преки свободни удар по френските терени.

Хари Кейн, Роберт Левандовски, Томас Мюлер, Антоан Гризман и Кристиано Роналдо да отбележат 2 или повече голове на Евро 2016 – при коефициент 21.00 в Бетфеър:

Всички предложени играчи завършиха сезоните в клубните си отбори с над 20 гола. Очаква се Хари Кейн, Роберт Левандовски, Томас Мюлер, Антоан Гризман и Кристиано Роналдо да са водещи фигури в своите тимове, а коефициента за предложената от нас развръзка изглежда много апетитен.

Както споменахме, европейското първенство по футбол стартира на 10 юни, с двубоя Франция – Румъния. Ако сте запален фен на футбола, можете да прочетете всички прогнози и анализи за Евро 2016 директно ОТТУК