Еврофутбол прогнози за неделя, 10 юни 2018

Днес ще залагаме в Еврофутбол на два мача от Швеция

Оскаршхамн – Шьовде: Най-вероятно това са непознати отбори за вас, което е съвсем нормално. Все пак става въпрос за среща от трета шведска дивизия. Противопоставят се два отбора в съвсем различна форма. Домакините се представят убедително от началото на сезона, като заемат втората позиция, но са с равен брой точки с лидера. Оскаршхамн са в серия от три поредни победи пред собствена публика.

Шьовде се намират в далеч по-лоша форма и логично за тях е отредено 14-то място. Гостуванията им, обаче, не са чак толкова проблемни. В четири от петте срещи навън, Шьовде са успели да се разпишат поне веднъж. Очакваме резултатност от страна на домакините, чиито мачовена собствен терен се отличават със средно 4,50 гола.

Прогноза: Над 2.5 гола

Фалкенберг – Йефле: Избрали сме още един двубой от Швеция, но този път с далеч по-познати имена. Става въпрос за срещата между Фалкенберг и Йефле. Домакините са водачи във временното класиране на втора дивизия след завоювани 24 точки от 11 мача. Интересно е, че представянето им на чужд терен е по-добро, но това най-вероятно ще се промени с течение на сезона. В неделния следобед имат за съперник Йефле, който се отличава с добро нападение, но изключително слаби резултати.

В мачовете на двата отбора от началото на кампанията падат средно над 3 попадения, а в директните им сблъсъци през последните години също се наблюдава ръст в бройката на головете.

Прогноза: Над 2.5 гола