Еврофутбол прогнози от плейофите за участие в групите на Шампионска лига

Еврофутбол прогнози за Шампионска лига

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Кратки обосновани прогнози за предстоящите срещи от плейофите за класиране до груповата фаза на Шампионска лига. Преди седмица се изиграха първите срещи от плейофите, време е да разберем кой ще има честта да играе в най-престижната надпревара:

Динамо Киев – Аякс
Динамо Киев загубиха с 3-1 при визитата си на Аякс, което прави изключително трудно участието на най-успешният футболен клуб на днешна Украйна в групите на Шампионска лига. За да продължи напред, Динамо се нуждае от успех с минимум две безответни попадения, което едва ли ще се случи. Аякс имат проблеми в защита, но пък често инкасират голове в противниковата врата, а срещу Киев сме сигурни, че ще се разпишат! Заложете на попадения в двете врати или на опцията над 2.5 гола, сигурни сме, че тази тенденция ще се запази!

АЕК – МОЛ Види
По всичко личи, че приказката за МОЛ Види приключи. АЕК успя да вкара два гола на чужд терен при визитата си миналата седмица, с което задачата на унгарския тим става трудно изпълнима. Гръцкия тим демонстира добра игра, а у дома ще е още по-убедителен!

Динамо Загреб – Йънг Бойс
Тук всичко ще се реши от един гол, и този гол очакваме да е дело на футболист от Динамо Загреб. Хърватския тим притежава сериозен опит в групите на Шампионска лига, а доказателство за това е участието им в последните два сезона. Швейцарския Йънг Бойс вкара бърз гол у дома, но това няма да е достатъчно за да продължат напред. Макар и да се представят в положителна светлина в местната Суперлига, то Шампионска лига е сериозна крачка за тях, крачка, която не са готови да прекрачат! Динамо Загреб ще продължи напред и това е сигурно!

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Прогнози. Всички права запазени.