Ейре – Хърватия, 10 юни, 21:45 ч., на живо в Efbet

Ейре - ХърватияСрещата е много важна и за двата тима, понеже отборът, който успее да вземе трите точки в мача ще има някакъв пoложителен шанс за излизане от групата. На всички е ясно, че техните противници са Италия и Испания и всичко за тях изглежда доста сложно.

Ейре според нас са отборът аутсайдер в група C на Евро 2012. В тимът се отличават имената на 36 годишния Шей Гивън , Джон О`Шей, Ричърд Дън, Дарън Гибсън  и Демиън Дъф, като всички са футболисти от Англия. Като цяло обаче историята на Ейре в европейските първенства е злощастна и те имат записано само едно участие през далечната 1988-ма година.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Хърватите са големите фаворити не само в този мач, но и в битката за едно от двете челни места в групата. От последните си четири участия отборът на два пъти преодолява групите и доказва на всички, че ще се бори винаги, когато получи своя шанс. По-известни хърватски футболисти са Чорлука, Сърна, Кранчар, Модрич  Ракитич, Олич, Едуардо, Маджикич Йелавич и други.

Основната разлика между двата отбора идва от класата на футболистите и от футбола, който те практикуват. Ейре разчитат на по-силова игра в защита с борбени ситуации, далечни удари и много центрирания. В същото време пък Хърватия играят бърз и атрактивен футбол, като основните им футболисти играят в по-класни клубни тимове от тези на противника и това ще окаже влияние в крайният резултат.

Прогноза Ейре – Хърватия:

Рисков залог : 2  @ 2.25 коефициент в Efbet
Подсигурен залог : 2 @ DNB (draw no bet ) 1.53 коефициент в Efbet