ФК Копенхаген – Лудогорец, прогнози Лига Европа (23.02.)

Дойде време за реванш! Лудогорец гостува  на „Паркен“, където ще трябва да навакса два гола пасив над Копенхаген. Срещата от 1/16 финалите на турнира Лига Европа е в четвъртък вечер (23 февруари) от 22:05 часа българско време. Лудогорец не успя да се справи в България с датчаните, но задачата им не изглежда невъзможна.

След жребия, Лудогорец бяха видимо щастливи от съперника си, но в действителност се оказаха неподготвени. „Орлите“ бяха тотално надиграни от ФК Копенхаген, и само късмета ги спаси от по-голямо поражение.

„ФК Копенхаген с тежка задача срещу Лудогорец“

За предстоящия двубой, Дерменджиев няма да може да може да разчита на Джоди Лукоки, който се контузи преди половин месец и все още не е възстановен. Всички останали футболисти са на линия, а голяма част от основните играчи дори получиха почивка през уикенда, когато Лудогорец се наложи над Славия. Стартовата единадесеторка по-всяка вероятност ще бъде същата, с която Лудогорец излезнаха и в първия двубой.

Оферта за Копенхаген - Лудогорец
Betfair с невероятен коефициент за победа на Лудогорец от 17.00!!! Регистрирай се в Betfair и заложи за нашите на 17.00 коефициент!!!

ФК Копенхаген, както и медиите в Дания не отдават сериозно значение на Лудогорец като заплаха за тяхното участие напред в Лига Европа. Отбора има всички предимства в тази среща, като започнем от победата в първия мач, домакинското предимство, пълен стадион с фенове и един ден повече почивка, но това единствено може да радва българския отбор, който е способен да обърне подобна ситуация в своя полза.

В лагера на ФК Копенхаген има известни кадрови проблеми. Столе Солбакен отново няма да има на разположение Ян Грегош и Вилям Квист, а качествен заместник на тези двамата реално няма, което ще отслаби значително домакините в средата на терена.

„ФК Копенхаген не приема като заплаха Лудогорец“

Стадион „Паркен“ ще приеме над 35 000 фенове, като от тях едва 3% са определени като места за привърженици на Лудогорец.

Футболни прогнози за ФК Копенхаген – Лудогорец: