Ислоч Минск – Витебск, Висша лига на Беларус

Прогноза
Х2 @ 1.75 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Момчетата на Жуковски, които излизат на стадион „ФК Минск“, ще имат много силен съперник насреща. Всъщност разликата между тези тимове е само точка в полза на гостите, но тя се равнява на 4 позиции.

Витебск е 4-и със своите 10 като има по много малко вкарани и допуснати голове. Техният съперник е много по-атрактивен за наблюдаване, а в последно време прави истински футболни спектакли. Ислоч си позволи да влезе в тотални надигравания със Слуцк, Брест и Славия Мозир. Двата неуспеха в мачовете срещу Слуцк и Брест по никакъв начин не попречиха на тима да продължи да разчита на същото и най-накрая да стигне до победата.

Ислоч е сред тимовете, които използват много добре статичните положения, но срещу съперник от калибъра на Витебск, който е много силен в това отношение, трудно ще го сторят. Вече дълги години съперничеството между тези тимове протича с изход в едната или другата посока. 3 поредни години и 8 поредни мача нито веднъж не се стигна до записване на реми. Витебск използва страшно добре пробойните в противниковите отбрани, а срещу Ислоч ще също ще го направи.