ФК Карабах – Копенхаген, прогноза (15 авг 2017) Шампионска лига

Шампионска лига
ФК Карабах ФК Карабах
15 авг
Копенхаген Копенхаген
19:00
Прогноза: Под 2,5 гола

ФК Карабах – Копенхаген: за четвърти пореден път азербайджанският първенец ще положи неимоверни усилия, за да осъществи пробив в групите на „Шампионска лига“.

Всеки от предходните опити се оказа несполучлив, но този път феновете на тима са сложили розовите очила и при всички положения има защо. Техният любим тим се намира в много добро функционално състояние, а като се добави и благоприятният жребий, то като нищо най-накрая азерите могат да се окажат редом до някои от най-добрите клубове в Европа.

Датчаните нямат силни фигури, каквито имаха през последните години. Привличането на Пиерос Сотириоу от Апоел беше един добър ход за тях при положение, че положението в атаката им с присъствието на Сантандер и Туту не беше никак цветущо. Копенхаген изживява сериозни сътресения, които ще бъдат видими и с просто око в първата среща с Карабах, която няма да се отличи с нещо паметно за претенциозния футболен запалянко.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСпортинг Лисабон – Стяуа, плейоф Шампионска лига (15 авг 2017)
Next articleТенис прогнози акумулатор залог за днес – 15 авг 2017
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!