ФК Копенхаген – Жилина, футболни прогнози (19 юли 2017)

ФК Копенхаген – Жилина
Шампионска лига – Втори квалификационен кръг
Начало: сряда, 19 юли 2017 г., 20:30 часа

ФК Копенхаген свършиха голяма част от задачата си в първия мач и сега ще трябва просто да потвърдят резултата на реванша за да продължат напред към третия кръг на квалификациите от Шампионска лига.

ФК Копенхаген

Домакините успяха да спечелят с убедителното 3-1 в Словакия, и ще е истинско чудо ако пропуснат да продължат напред след този резултат. Три гола на чужд терен ми се струват непреодолими за Жилина, а с оглед страхотната форма на датчаните, този мач ще е чисто протоколен за тях.

Жилина

Жилина подцени съперника най-вече след като приключиха първата половина с резултат 1-0 в тяхна полза. Това им изигра лоша шега след като ФК Копенхаген се върнаха във втората част по-силни от всякога, и оставиха безпомощен отбора, които вече си правеше сметките за реванша.

Прогноза

Местния шампионат за Жилина все още не е стартирал и отбора ще е с една идея по-подготвен и отпочинал за този реванш, но пък от друга страна ги очаква дълъг път, което също ще окаже своето влияние върху играчите. Словаците ще имат изключително тежка задача в Дания, на необятния Телия Паркен, което ще ги принуди да атакуват още в самото начало и да се отворят, от което несъмнено ще се възползват    домакините и им трябва само един гол за да обезсърчат тотално съперника си!