Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Фиорентина – Аталанта, Серия А – Италия (30.09.2018)

Прогнози от Серия А, Италия
Футболни прогнози от Серия А, Италия

Фиорентина – Аталанта: едно много приятно съперничество между два от най-зрелищните за наблюдаване тимове в цяла Италия. На „Ботуша“ все повече любители на великата игра изказват своите симпатии към тези два тима, не заради друго, а заради това, че футболът, който изповядват, е силно офанзивен.

И преди седмица „виола“ игра по същия този начин, макар да гостуваше на „Меаца“. Тимът не се впечатли по никакъв начин от това, че излиза на един от традиционно най-негостоприемните стадиони в цялата страна. Стъпи на зеления килим, надиграваше се със своя домакин, игра като равен с равен, но в крайна сметка малко не му достигна, за да си тръгне с точка (след като загуби с 2:1). Въпреки това тази загуба по никакъв начин няма да повлияе нито на футболистите, нито на треньора Пиоли, който и срещу Аталанта ще заложи на същото. Класата в неговото нападение е много, много сериозна и няма как да е по друг начин при присъствието на Киеза, Симеоне и Миралас. Тримата ще се позабавляват на терена, този път у дома срещу един много сериозен съперник.

Аталанта изпадна в голяма криза, от която вече повече от месец така и не излиза. Само в един от последните си 5 официални сблъсъка тимът намери път към реализирането на гол, а срещу Фиорентина най-накрая ще сложи край на тази толкова тежка поредица. След четири поредни ремита помежду си Фиорентина и Аталанта ще заложат много повече на атаката и по-разкрепостеният им футбол ще предизвика вкарването на минимум два гола в трети пореден сблъсък помежду им.

Прогноза Фиорентина – Аталанта:

  • Над 1.5 гола @ 1.28 коефициент