Прогноза: ФК Лахти – РоПС Рованиеми

ФК Лахти – РоПС Рованиеми,  13 август 2014г., 18:30 часа.

Вторият във временното класиране на финландската Вейкауслига ФК Лахти приема осмия РоПС Рованиеми.

Домакините изостават на четири точки от лидера в таблицата – ХИК Хелзинки и ще гонят задължителна победа. ФК Лахти притежава най-добрата защита в лигата, като след двадесет и три изиграни кръга те са допуснали едва дванадасет гола и са в серия от пет поредни победи в първенството.

Домакините ще спечелят лесно този мач, като за това говори и статистиката от шест победи за ФК Лахти в последните десет изиграни мача помежду им. Освен това, ФК Лахти имат само една загуба в дванадесет мача на своя стадион.

Гостите РоПС Рораниеми се намират в средата на класирането без шансове за първите позиции и далеч от зоната на изпадащите.

Прогноза: ФК Лахти – РоПС Рованиеми 1
Сигурност:8/10
Коефициент: 1.53 Efbet.com

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПрогнози Висша Лига на Англия – I кръг
Next articleПрогноза: Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!