Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Ситард – ПСВ Айндховен Прогноза

Ситард – ПСВ Айндховен: Новакът Фортуна Ситард е на прага на едно от най-големите предизвикателства в страната, имайки за съперник не кой да е, а ПСВ Айндховен.

Много малко са отношенията, в които могат да се правят някакви паралели точно между тези два тима. Точно този новак е един от онези, разполагащи с най-малък ресурс и съответно набедени за потенциални изпадащи още през този сезон. Най-неприятното за него беше това, че се стигна до сериозни неразбирателства между собственика и треньора, което доведе до раздяла.

Назначаването на нов треньор само преди месец в лицето на Рене Ейер със сигурност не беше по вкуса на тима и внесе много смут в редиците му. Точно тук единственото хубаво нещо за този новак сякаш е това, че ще играе на своя едноимненен стадион „Фортуна Ситард Щадион“.

Друго, което някак си може да се причисли към тази графа, е липсата на контузени футболисти (като тук има само един травмиран, който обаче е аут от дълго време и ще остане с подобен статут чак до януари следващата година – дясното крило Джибрил Дианеси).

ПСВ ще е единствено без младия шведски футболист Рамон Лундквист, който е на километри разстояние от това да има ключова роля в състава. Интерес буди назначаването на Марк Ван Бомел, който през последните няколко месеца свърши много работа.

Той беше част и от изминалия Мондиал като основен помощник на Берт Ван Маарвайк в отбора на Австралия. Една от малкото промени, които той ще внесе в редиците на ПСВ Айндховен е, че тимът няма да е толкова бляскав и въпреки това ще печели голяма част от срещите си. Още в първия кръг бившият холандски национал ще разгърне своите виждания за играта и ще триумфира, като това ще се окаже с изключителна роля за този толкова млад тим.

ПРОГНОЗА: Първо Полувреме ПСВ