Франция излиза срещу Англия на „Донбас Арена“ в Донецк, в първия мач от група D на Евро 2012.

Франция - Англия Евро 2012
Франция - Англия

Французите се издъниха на последните еврофинали в Австрия и Швейцария, отпадайки още в групата със само 1 спечелена точка и само 1 вкаран гол. Въпреки тази издънка задържаха Доменек начело на тима до 2010-та година, когато дойде промяната. След идването на Лоран Блан начело на тима нещата потръгнаха и петлите са със само 2 загуби за 21 мача. Като цяло Блан подмлади отбора, а от по-опитните остави само Евра, Малуда и Мексес. Имат в момента много талантливо младо поколение, имат и добър треньор, така че можем да очакваме добро представяне от тях.

200 лева бонус от Bet-at-home за Евро 2012

Англия пък се представя много слабо на големи първенства, особено на еврофинали. Най-доброто им постижение е полуфинал през 1968 и 1996 година. В повечето случай отпадат още в групите, а на последния форум стигнаха до четвъртфиналите. Интересното е, че баланса им на европейски първенства е отрицателен – 7 победи, 7 хикса и 9 загуби. Направиха и огромна глупост преди няколко месеца – да вземат капитанската лента на Тери, заради което Капело си тръгна. Италианецът въпреки че не постигна нищо съществено начело на тима е наставника на трите лъва с най-висок процент победи – 66.7% от мачовете си печелеше. Сега начело на тима е Рой Ходжсън, който в кариерата си е водил предимно слаби тимове, с изключение на Ливърпул, където тотално се провали за половин година.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Едва ли сега ще е различно, така че англичаните трудно ще постигнат нещо тук без качествен треньор, който не може да работи под напрежение.

Прогноза Франция – Англия:

Франция при 2,70 коефициент в Efbet

Начало: 11 юни, 18:00 часа.

[bannergarden id=“7″]