Права колонка за петък, 13 юли 2018

Комбо залог на подбрани мачове днес

Нека да видим, дали “черният” петък ще ни изиграе лоша шега и ще осуети плановете ни за печеливша права колонка. Избрали сме срещи от втора ирландска дивизия, тъй като по-интересни мачове в тиража – няма. Световното първенство е в двудневна пауза преди малкия и големия финал, докато първите мачове в европейските клубни турнири завършиха.

Атлон Таун – Кабинтли

На “Атлон Таун Стейдиъм” едноименният отбор ще изиграе своя двадесети мач от първенството. Съперникът им е Кабинтли, който е позициониран с две места пред Атлон. Домакините се намират на дъното в класирането, с актив от 5 точки, а единствената им победа бе служебна. Играта на Атлон в защита е безобразна, което ще открие възможности пред гостите. Кабинтли не са най-силният опонент, но имат нужната класа, за да си тръгнат с трите точки от това гостуване.

Уексфорд – УК Дъблин

Подобно на предходната прогноза, тук отново гостите са изявен фаворит, не само според статистиката, но и в букмейкърските къщи. За победа на УК Дъблин залагащите получават коефициент 1,32. Той е напълно оправдан, тъй като Уексфорд Юнайтед е тим, който трудно ще се противопостави на гостите. Двата ирландски мача може да се пробват в комбо залог или да покачите коефициента със следващото ни предвиждане.

Фин Харпс – Лонгфорд Таун

Завършваме обоснованите прогнози за петък с твърд “ъндър” в мача между Фин Харпс и Лонгфорд Таун. Като изключим последния мач помежду им, останалите са безинтересни и нискорезултатни. Головете ще бъдат рядкост и в предстоящия двубой. Домакините практикуват по-дефанзивен футбол, а победите им напоследък са минимални. Лонгфорд се слави със сравнително добро нападение, но вероятността офанзивните играчи да останат изолирани е доста голяма. Bet365 също се колебае в бройката на головете, като поставя приблизително сходни коефициенти за “под” и “над”.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-добрите залози за Лига Европа за днес – 12 юли 2018
Next articleПрогноза: Белгия – Англия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!