Права колонка за петък, 13 юли 2018

Нека да видим, дали “черният” петък ще ни изиграе лоша шега и ще осуети плановете ни за печеливша права колонка. Избрали сме срещи от втора ирландска дивизия, тъй като по-интересни мачове в тиража – няма. Световното първенство е в двудневна пауза преди малкия и големия финал, докато първите мачове в европейските клубни турнири завършиха.

Атлон Таун – Кабинтли

На “Атлон Таун Стейдиъм” едноименният отбор ще изиграе своя двадесети мач от първенството. Съперникът им е Кабинтли, който е позициониран с две места пред Атлон. Домакините се намират на дъното в класирането, с актив от 5 точки, а единствената им победа бе служебна. Играта на Атлон в защита е безобразна, което ще открие възможности пред гостите. Кабинтли не са най-силният опонент, но имат нужната класа, за да си тръгнат с трите точки от това гостуване.

Уексфорд – УК Дъблин

Подобно на предходната прогноза, тук отново гостите са изявен фаворит, не само според статистиката, но и в букмейкърските къщи. За победа на УК Дъблин залагащите получават коефициент 1,32. Той е напълно оправдан, тъй като Уексфорд Юнайтед е тим, който трудно ще се противопостави на гостите. Двата ирландски мача може да се пробват в комбо залог или да покачите коефициента със следващото ни предвиждане.

Фин Харпс – Лонгфорд Таун

Завършваме обоснованите прогнози за петък с твърд “ъндър” в мача между Фин Харпс и Лонгфорд Таун. Като изключим последния мач помежду им, останалите са безинтересни и нискорезултатни. Головете ще бъдат рядкост и в предстоящия двубой. Домакините практикуват по-дефанзивен футбол, а победите им напоследък са минимални. Лонгфорд се слави със сравнително добро нападение, но вероятността офанзивните играчи да останат изолирани е доста голяма. Bet365 също се колебае в бройката на головете, като поставя приблизително сходни коефициенти за “под” и “над”.

Сподели

Последни публикации

🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 Футболни Прогнози – 7dniprognozi.com. Всички права запазени.